turniri bns

Turniri i pripreme

Odbojkaški klub „Volley Trend“ u svojoj ponudi između ostalog ima i organizaciju turnira u zemlji i inostranstvu. Naša iskustva i poznanstva iz života i dosadašnjeg rada u odbojci pretočili smo i usmerili i u organizaciju putovanja i turnira za mlađe kategorije, ali i seniorske ekipe!! Samo u 2014. godini, koja je za nama, smo zajedničkim snagama organizovali turnire u Grčkoj, Atini (januar 2014.), Francuskoj, Miluz (maj 2014.) i Srbiji u Kosjeriću (avgust 2014.).

Svi turniri međunarodnog karaktera bili su pionirski, kadetski i juniorski. Pored samog takmičenja, velika pažnja posvećena je i socijalizaciji, sportskom druženju i novim poznanstvima koja mogu izrasti u prijateljstva za ceo život! Samo na ova tri turnira učestvovalo je 280 sportista u tri navedene uzrasne kategorije, a polovinu od njih činile su upravo odbojkašice iz Srbije!

Nema potrebe trošiti reči i opisivati koliko je sve ovo značajno za mladog sportistu, koliko je značajno da se oproba i pokaže svoj raskošni talenat i znanje stečeno radom u Srbiji i našim klubovima na ovakvim turnirima širom Evrope. U planu nam je organizacija međunarodnih turnira u sledećim evropskim državama (gradovima):

- Grčka (Solun, Atina)
- Slovenija (Ljubljana)
- Mađarska (Budimpešta)
- Bugarska (Sofija)
- Francuska (Miluz)
- Crna Gora (Bar, Budva)
- Bosna i Hercegovina (Sarajevo)
- Hrvatska (Zagreb, Split)
- Italija

Takođe, VOLLEY TREND organizuje i pripreme ekipa u navedenim zemljama. Iz tog razloga, ukoliko ste zainteresovani za međunarodne turnire i putovanja širom Evrope pozivamo Vas da se obratite nama! (tel: +381 63 411075, +381 63 312544; e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ; web: www.club.volleytrend.com).

Naravno, za sve je potrebno da se na vreme informišete i javite kako bi se sve moglo dobro isplanirati i pripremiti. Turniri su u različitim vremenskim intervalima tokom čitave godine.

Naše iskustvo daje nam za pravo da Vam garantujemo dobru organizaciju koja uključuje prevoz + smeštaj + utakmice + pratnju doktora tokom celog putovanja, a na Vama je samo da pokažete Vaše odbojkaško znanje!

Sa VOLLEY TRENDOM putujte, igrajte, uživajte i upoznajte EVROPU!!!