Oporavak bns

Oporavak od sportskih povreda

Poučeni dugogodišnjim ličnim iskustvom gde se u velikoj meri neozbiljno radilo i malo pažnje posvećivalo oporavku igrača od sportskih povreda, osmislili smo program koji obuhvata vrhunsku uslugu i uslove i to sve na jednom mestu!

Odbojkaški klub Volley Trend jedan je od malobrojnih klubova u Srbiji koji organizuje specijalizovani program za povređene igrače koji žele da na najbolji mogući način saniraju i prevaziđu povrede radi nastavka karijere u sportskim klubovima. Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je u tu svrhu odbojkaški klub Volley Trend oformio saradnju sa Fitness Medico – ambulantom za rehabilitaciju, koja je opremljena po vrhunskim i najsavremenijim standardima za oporavak od sportskih povreda.

Fitness Medico ambulanta na jednom mestu objedinjuje svu potrebnu medicinsku pomoć profesionalnim sportistima i rekreativcima. Ultrazvučna dijagnostika, specijalistički pregledi koje vrše fizijatri, ortopedi, dečiji fizijatri, fizikalna i kineziterapija, masaža i joga samo su deo rehabilitacionih usluga koje Vam ova ambulanta pruža ( http://fitnessmedico.com ).

Nakon pregleda i uspostavljene dijagnoze od strane Fitness Medico ambulante, odbojkaški klub Volley Trend pruža sportisti takođe izuzetne uslove za oporavak, koji uključuju rad u teretani, sportskoj hali, saunu i sve ostale potrepštine kako rekreativnog, tako profesionalnog sportiste u svrhu što bržeg oporavka i vraćanja u formu. Sve to možete naći u novootvorenom i jednom od najsavremenije opremljenih sportskih centara u Srbiji, sportskom centru ,,Dynamic”, koji se nalazi na Dorćolu, na adresi Dunavska 62.

Sportista će raditi po programu Vladimira Živanovića, profesora na Učiteljskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, koji se posebno bavi motoričkim razvojem dece različitog uzrasta i fizičkom pripremom sportista, kao i Petra Novkovića, kvalifikovanog kondicionog trenera i trenera sa dugogodišnjim iskustvom u klubovima kao što su O.K. ,,Takovo” i O.K. ,, Karađorđe ” iz Topole. Uvođenje sportiste u trenažni proces sa loptom će sa svojim saradnicima izvoditi Željko Šćepanović, diplomirani trener sa višegodišnjim iskustvom čije su ime i uspesi prepoznatljivi u odbojkaškim krugovima Srbije i šire. Program i broj treninga, kao i vreme oporavka jesu pojedinačna stvar i zavise kako od vrste povrede, tako i od dijagnoze i saveta lekara a na kraju i od samog sportiste. Isto tako, cena usluga odbojkaškog kluba Volley Trend zavisiće od broja potrebnih treninga, dana i ostalih segmenata koji su potrebni za sam oporavak od povrede. Iz tog razloga, odlučili smo da se cena naših celokupnih usluga dogovorno formira nakon pregleda u Fitness Medico ambulanti za rehabilitaciju, sa kojim bi se zatim uskladio program oporavka.

Cilj navedenih metoda i programa jeste da uz uzajamnu saradnju i dogovor, igraču omogućimo potpuni oporavak od neželjenih sportskih povreda i to sve u najidealnijim mogućim uslovima koje bavljenje sportom u 21. veku i zahteva.

Kvalitet i usluga su naši imperativi! Zato budite sigurni da će Vam od strane visoko stručnog osoblja biti pružena adekvatna pažnja kao i posebno za Vas isplaniran program oporavka u skladu sa najnovijim medicinskim, sportskim i naučnim saznanjima. Ne dozvolite da Vas bilo koja povreda ili loš rehabilitacioni proces obeshrabe na putu Vašeg uspeha! Odbojkaški klub Volley Trend i Fitness Medico ambulanta su tu za Vas i zbog Vas!