IndividualniT bns

Individualni treninzi

Odbojkaški klub „VOLLEY TREND“ uvodi novinu u svoj program rada, a to su individualni treninzi za sve koji žele VIŠE-BOLJE-BRŽE!!! Svi odbojkaši/odbojkašice koji imaju 12 godina, kao i stariji igrači koji već treniraju i igraju odbojku za svoje klubove, a iz raznih razloga nemaju uslove za individualno usavršavanje i napredovanje, mogu se obratiti nama. U našim idealnim uslovima, koji podrazumevaju vrhunske sale, lopte i trenere priuštite sebi više odbojkaškog znanja i bolju fizičku spremnost.

Nakon procene Vašeg trenutnog odbojkaškog znanja, naši treneri će Vam prezentovati i preporučiti dalji plan Vašeg napretka kroz individualne treninge. Poznajući uslove u kojima trenira veliki broj klubova, kao i nedostatak vremena za individualni rad, mi Vam nudimo nešto sasvim novo. U najboljim salama, sa najboljim trenerima kroz individualni rad napredak je zagarantovan!!!

Odbojka je svojim pravilima omogućila da i oni koji su hendikepirani visinom mogu igrati vrhunsku odbojku na profesionalnom nivou, ako su tehnički dobro obučeni i ako na vreme pravilno savladaju odbojkaške elemente. Individualni treninzi u malim grupama, koje broje 1-3-5 ili 2-4-6 igrača/igračica, uz kvalitetan rad naših trenera brže će Vas tehnički obučiti i pripremiti za bolju i sigurniju igru u Vašim klubovima kojima ćete kasnije pružiti izuzetne odbojkaške partije. Individualni treninzi maksimalno su posvećeni tehnici odbojkaških elemenata kao što su:

1. servis
2. prijem/odbrana
3. smeč
4. blok
5. igra prstima

Broj treninga ili dužina individualnog rada je neograničena i zavisi od Vašeg izbora i mogućnosti. Smatramo da je 2-4 treninga nedeljno ili 8-12 mesečno nešto što je optimalno i što može dati zadovoljavajuće rezultate.

Odbojkaški klub „VOLLEY TREND“ Vas poziva da imate puno poverenje u naše trenere i sa nama napravite nove korake koje do sada niste mogli. To su sigurni koraci do USPEHA! Trenažnim procesom će rukovoditi Šćepanović Željko sa svojim saradnicima.